Vad kostar det?

Via vårt förfrågningsformulär kan du snabbt få ett prisförslag på syntolkning och undertextning av dina filmer. Efter att du har fått ett prisförslag kontaktar vi dig för eventuella frågor och tidsplan för leverans. Därefter får du en offert från oss.

Kommun, region eller produktionsbolag?

Har du en egen produktionskapacitet som du vill förstärka med tillgänglighetstjänster? Vill du göra jobbet själv, men vill ha rådgivning? Vi erbjuder attraktiva rabatter ner till 75kr/minut. Vi hjälper dig att undertexta och syntolka allt från fullmäktigesändningar till dramafilmer. Kontakta oss på 018-127112 eller kim@tillgangligvideo.se.

Större volymer eller löpande behov?

Har du en större mängd filmer som behöver syntolkning eller undertextning eller har du löpande behov? Vi har generösa mängdrabatter och attraktiva månadsabonnemang. Kontakta oss på 018-127112 eller ehsan@tillgangligvideo.se.

Problem med formuläret? Just nu kan vårt formulär fungera sämre med nyare versioner av webbläsaren Safari. Vårt formulär ligger på en extern webbplats och inställningen “Do Not Track” i Safari kan ställa till det. Du kan stänga av Do Not Track för vår webbplats genom att följa instruktionerna på Apples guidesida.

Välkommen till Tillgänglig Video!